Webhosting voor ’n studentenprijsje

Dat is geen Chinees. PHP, CSS en Java wellicht nog wel. En daar proberen wij je mee te helpen, door hosting aan te bieden waarin je die talen haarfijn kan testen.

Studenten Webhost wil jongeren laten scripten. Want de toekomst: dat zit in internet. Wij bieden goede servers tegen een écht studentenprijsje. Leveren support, voorzien de systemen van maandelijks onderhoud en garanderen een uptime garantie van 99.5%. De servers zijn uitsluitend bedoelt voor studenten aan het middelbaar of hoger onderwijs. Ben je afgestudeerd, dan bieden we pakketten die iéts duurder zijn.

Ontdek het team achter #SWhost

Noëll
Eigenaar / Oprichter

Initiatiefnemer en student HBO-ICT bij Windesheim Zwolle. Zorgt voor de leiding en de onderhandelingen met de leveranciers.

Marc
SERVER BEHEERDER

Is verantwoordelijk voor de DNS bij Cloudflare, caching op serverniveau, CDN delivery en beveiliging van de websites en servers.

André
Server beheerder

Kent de servers van binnen en van buiten. Voert maandelijks onderhoud uit aan de servers. Na sluitingstijd natuurlijk.

Matthijs
Server architect

Onze man die álles kan. Matthijs zet de servers op en installeert de Linux systemen waar je site op komt te draaien.

Uitstekende servers

Onze servers worden opgeleverd door een aantal van Nederlands grootste en meest gespecialiseerde hostingbedrijven, namelijk: Azure, TotaalDomein en Serverius. Samen met hen is ons vierkoppige team verantwoordelijk voor de kwaliteit van onze service.

Goede Specificaties

Onze servers zijn voorzien van snelle SSD schijven, het gebruikersvriendelijke cPanel of DirectAdmin, de nieuwste PHP versie, Mariadb, DDOS protectie én minimaal 1 GB ram, 1 CPU core en anderhalf gigabyte opslagruimte, afhankelijk van je pakket (*).

WIJ ZIJN OPZOEK NAAR VERSTERKING

Studenten Webhost is onderdeel van Peppix Benelux. Zien zij dat je creatief bezig bent, dan kan jij een héle leuke baan aangeboden krijgen bij Peppix.